Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari de soare Polaroid

In gama companiei noastre intra si ochelari polaroid, de ultima generatie, diferite modele pe care le puteti gasi in magazinul nostru. Marca polaroid o puteti regasi in rafturile noastre atat sub forma de ochelari de vedere cat si pentru protectie solara. Tehnica folosita de ochelari polaroid este una extrem de eficienta, lentilele sunt mai groase in centru iar spre margine ajung la o forma conica, modelul ajungand de-a lungul timpului sa conduca domeniul lentilelor polarizate.

Ochelari polaroid au o traditie de aproape 80 de ani, sediul actual se regaseste in Zurich - Elvetia de unde va putem oferi produse de calitate atat de dama cat si barbatesti. De aceea sistemul de polarizare folosit in fabricarea acestor ochelari este unul extrem de eficient, reduce semnificativ nivelul general de lumina care ajunge la ochi, inbunatatind astfel contrastul si perceptia informatilor pe care ochiul le absoarbe.


Care este avantajul acestor modele ? Explicatia simpla este ca ochelarii polaroid blocheaza cu o eficienta de 100% lumina puternica, orbitoare, acest lucru avand un impact pozitiv asupra ochilor si implicit absorbind oboseala cauzata de lumina deranjanta. Suntem la dispozitia Dumneavoastra cu diferite modele de ochelari polaroid atat barbatesti cat si de dama, pe care le puteti gasi atat pe site-ul nostru cat si in showroom-ul din Auchan Crangasi. Va asteptam !

ochelari-polaroid

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Modele de ochelari polaroid Real Optic

Produse moderne, elegante pentru protetia ochilor.

De ce sa alegeti ochelarii Polaroid de la Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision