real optic targu jiu
BINE AI VENIT LA NOI!

Optica Targu Jiu

Real Optic, a luat nastere din pasiunea pentru sanatate si frumos, care se intrepatrunde cu oamenii si povestile lor, dar si libertatea de alege produse la preturi atractive.

Misiunea noastra este de a oferii in permanenta clientilor nostrii cei mai creativi, calitativi, practici si frumosi ochelari, rame, pentru complectarea lookului perfect si care sa fie potriviti tuturor dar si servicii complete oftalmologice in optica medicala din Targu Jiu.

Vrem sa aducem frumosul in cat mai multe suflete indiferent in ce colt al lumii va aflati!

Echipa noastra este transparenta si va ajuta cu toate informatiile si detaliile necesare pentru a avea satisfactia si fericirea de care aveti nevoie.

Clienții Real Optic nu se bucură doar de reduceri, ci beneficiază și de o echipă dedicată in optica din Targu Jiu, care îi va ajuta în găsirea produselor care li se potrivesc, deoarece noi, dorim să vă ajutăm să vă creați un ochelar  care să il iubiți și să il purtati cu mare bucurie

Oferim, de asemenea, si servicii profesionale de montaj al lentilelor, complectand astfel toata gama de servicii necesare obtinerii unui ochelar perfect!

Te invitam cu mare drag in magazinul nostru on-line dar si in optica medicala din Targu Jiu sa iti alegi rama si lentilele potrivite nevoilor tale, iar noi facem tot posibilul sa fii mandru/a de alegere facuta si in acelasi timp sa dezvoltam impreuna o afacere sustenabila pentru brandul Real Optic.

VEDERE PERFECTA CU ECHIPA OKIO!

Informatii de contact

Real Optic Targu Jiu

Telefon: 0761 941 313

Email: office@real-optic.ro

Web: real-optic.ro

Adresa: Strada Mihail Sadoveanu 42C, Piata 9 Mai, Targu Jiu.

Program de lucru: Luni - Vineri: 09.00 - 18.00, Sambata: 09.00 - 13.00.