Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari Coco Song

Rame Coco Song

Cu originea in orasul Hong Kong, ramele de ochelari Coco Song reprezinta o combinatie rafinata si magica al unui design Italian de exceptie, cu farmecul culturii orientale. Materialele utilizate in crearea acestor rame de ochelari sunt unele dintre cele mai neobijnuite precum matase, pene, lacuri, sau flori presate, imbracate si aranjate in asa fel pentru a se oferi un omagiu epocii de aur al culturii chinezesti si impresionantului design Italian. Unul dintre motivele pentru care aceste produse sunt extrem de apreciate si de valoare, lasand de-o parte aspectul lor deosebit, il constituie mana de lucru, fiecare produs fiind miticulos creat de mana pana la fiecare detaliu.

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Caracteristicile ramelor de ochelari Coco Song

Ramele Coco Song exprima originalitatea si expresivitatea, produsele fiind divizate pe culori, fiecare dintre acestea reprezand o stare de spirit, un sentiment sau o memorie. Astfel albastrul simbolizeaza linistea, rosul bucuria si dragostea iar verdele creativitatea si galbenul culoarea imparatului. Produsele sunt impodobite de simboluri, insusi marca Coco Song reprezinta renasterea iar celelalte simboluri care impodobesc aceste rame de ochelari atent create sunt viata lunga, longevitatea sau norocul.


Prin natura lor ramele Coco Song sunt editii limitate, acestea combina cele mai frumoase lucruri pe care China si Italia le poate oferi: aspectul, culorile si textura. Materialul utilizat la conceperea lor este acetatul de origine Italiana, de calitate superioara imbunatatite cu lacuri speciale de matase si chiar pene care ofera produsului final un efect tridimensional, de asemenea, ramele ofera un aspect distinctiv, culorile jucand un rol important in conceperea acestora.

Nu in ultimul rand placutele de mici dimensiuni, placate cu argint completeaza unicitatea ramelor de ochelari, acestea simbolizand medalioane, dragoni si alte personaje mistice din mitologia chinezeasca. Astfel, aceste produse au intrat si in atentia noastra, ca rame de ochelari elegante, unice si de calitate, ce ies din tiparele unor modele obijnuite ce imbina traditia si istoria orientala cu aspectul Italian al celor mai talentati designeri. Cabinetul de optica medicala Real Optic va ofera o serie de modele de rame ochelari Coco Song, produse ce se regasesc si in magazinul nostru din Auchan Crangasi.

  • Optica medicala profesionista si moderna.
  • Consultatii GRATUITE.
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs.
  • Produse fabricate in Germania, Italia si Anglia de calitate superioara.
rame ochelari Coco Song
essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision