Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Optica medicala Bucuresti

Laborator montaj Real Optic

REAL OPTIC poate onora o prescriptie de ochelari intr-un timp record de 5 minute, timp de 7 zile pe saptamana. Montajul se realizeaza in locatie cu aparatura noua de ultima generatie, pentru ca ochelarul Dumneavoastra sa fie perfect ! REAL OPTIC foloseste pentru slefuirea lentilelor aparate si utilaje de la firma Essilor, respectiv sistem de prelucrare pe contur ESSILOR KAPPA ULTIMATE EDITION si AUTOLENSMETRU TOMEY TL 2000C, de la ZEISS

Cele 2 unitati ale sistemelor de prelucrare pot functiona independent astfel ca in timpul executiei unei slefuiri de lentile de ochelari, se poate scana o alta rama de ochelari sau se poate centra-ventuza o lentila pentru un alt montaj. Scanarea se realizeaza in 3 dimensiuni, pentru ambii ochi sau prin copiere de la un ochi la celalalt, dupa: rama de ochelari, sablon, lentila sau demolens, cu o precizie de sutime de milimetru, care se pastreaza si la prelucrarea finala a lentilei.


Essilor este numarul unu mondial in domeniul aparatelor de prelucrare contura lentilelor finite destinate opticienilor / optometristilor si laboratoarelor. Aceste instrumente de optica permit efectuarea tuturor etapelor, de la examinarea vederii pana la montarea ochelarilor, incluzand luarea masurilor, taierea si perforarea lentilelor.

laborator montaj Real Optic
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Laboratorul de montaj Real Optic

Aparatura de ultima generatie pentru o performanta ridicata.

De ce sa alegeti Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision