Laborator montaj Real Optic

REAL OPTIC poate onora o prescriptie de ochelari intr-un timp record de 5 minute, timp de 7 zile pe saptamana. Montajul se realizeaza in locatie cu aparatura noua de ultima generatie, pentru ca ochelarul Dumneavoastra sa fie perfect ! REAL OPTIC foloseste pentru slefuirea lentilelor aparate si utilaje de la firma Essilor, respectiv sistem de prelucrare pe contur ESSILOR KAPPA ULTIMATE EDITION si AUTOLENSMETRU TOMEY TL 2000C, de la ZEISS.

Cele 2 unitati ale sistemelor de prelucrare pot functiona independent astfel ca in timpul executiei unei slefuiri de lentile de ochelari, se poate scana o alta rama de ochelari sau se poate centra-ventuza o lentila pentru un alt montaj. Scanarea se realizeaza in 3 dimensiuni, pentru ambii ochi sau prin copiere de la un ochi la celalalt, dupa: rama de ochelari, sablon, lentila sau demolens, cu o precizie de sutime de milimetru, care se pastreaza si la prelucrarea finala a lentilei.

Essilor este numarul unu mondial in domeniul aparatelor de prelucrare contura lentilelor finite destinate opticienilor / optometristilor si laboratoarelor. Aceste instrumente de optica permit efectuarea tuturor etapelor, de la examinarea vederii pana la montarea ochelarilor, incluzand luarea masurilor, taierea si perforarea lentilelor

laborator-montaj-real-optic

Laboratorul de montaj Real Optic

Aparatura de ultima generatie pentru o performanta ridicata.

montaj-ochelari

De ce sa alegeti Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

Responsabilitatea noastra

Ne asiguram si facem eforturi ca fiecare client sa beneficieze de ingrijirea necesara si sa primeasca informatii corespunzatoare atat in cabinetul nostru cat si telefonic sau email.

Toate produsele opticii noastre sunt de calitate superioara si insotite de garantie extinsa datorita rezistentei si durabilitatii.

Promotii lunare

Doar la Real Optic veti gasi cele mai numeroase promotii pentru rame de ochelari, tratamente si lentile.

Optica noastra medicala se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, oferind reduceri pentru varstnici, tineri cat si clientilor fideli.

Personal calificat

Ne asiguram inca din 2007 ca personalul care va intampina si care va ofera servicii este calificat corespunzator.

De aceea, incepand cu vanzatorul si continuand cu doctorul oftalmologic sau optometristul, optica noastra din Bucuresti depisteaza corespunzator defectele de vedere si va ofera cele mai corecte informatii.

Cos de cumparaturi

Logheza-te

Nu ai inca un cont?

Facebook
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe acest website. Utilizand acest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie ceva legat de produsul pe care-l cauti.
Magazin
0 items Cos cumparaturi
Contul meu