Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Categorii de lentile aeriene

Exista mai multe tipuri de lentile aeriene fiecare avand avantaje dar si dezavantaje, dar ele contribuie substantial la o mai buna vedere, ajuta la diferitele practici ale zilei precum condusul sau munca in fata unui calculator. Aditional preturile pentru lentilele aeriene sunt competitive iar cabinetul Real Optic din Bucuresti va ofera mai multe modele toate de o calitate ireprosabila.

Lentile minerale (sticla) - pretul este unul foarte avantajos, dar se preconizeaza un dezavantaj in favoare celor organice in perioada imediat urmatoare. Sunt produse mai grele, groase si prezinta mai mult decat celelate modele un risc de spargere mai mare. Avantajul principal pentru aceasta categorie este ca nu este nevoie de o ingrijire speciala.

Lentile organice (plastic) - Au un avantaj in comparatie cu lentilele de sticla intrucat sunt mai usoare si implicit se sparg mai greu iar sticla folosita nu este amenintatoare intrucat acest model de lentile aeriene nu taie. Pentru modele din plastic exista tratamente de durificare, antireflex,iar lentila se curata mult mai bine si aluneca apa de pe lentila mult mai repede, stratul antistatic -praful si murdaria nu mai adera pe lentila de ochelari si este incarcata cu ioni negativi;

Pentru pacientii cu dioptrii mari va oferim lentile aeriene cu indice mare de refractie :1.59;1.6;1.67; 1.7;1.74 ; rezultand lentile mai usoare,subtiri de o claritate imbunatatita si cel mai important estetice deoarece modele groase sunt foarte tulburatoare din acest punct de vedere, dar si durabile in timp.

Lentile fotocromatice sau heliomate se coloreaza in functie de intensitatea radiatiilor UV din atmosfera, oferind un confort vizual ridicat.

Lentile din policarbonat - rezistente, se zgarie greu si sunt extrem de dure oferind o protectie foarte mare in cazul unui traumatism in zona ochilor. Sunt cu 20% mai usoare si mai subtiri decat lentilele din plastic si de 12 ori mai rezistente la soc.

Lentile pentru calculator (protejeaza ochii impotriva radiatiilor monitorului si implicit ofera un confort sporit fara dureri de cap, ajutand la imbunatatirea si eficenta la locul de munca.

Lentile aeriene de soare - cu sau fara dioptrii (absorb radiatiile UV pana la 400 nm). Reduce reflexiile orbitoare si ofera cel mai bun confort vizual, imbunatatind contrastul.

Lentile Polarizante - Permite sa va bucurati de lumina soarelui dar totusi sa observati toate detaliile fara sa fiti deranjat de lumini orbitoare nedorite.

Lentilele aeriene Xperio

Lentilele aeriene ofera protectie 100% UV, protejeaza impotriva luminii orbitoare periculoase si deranjante, contribuie la un contrast sporit, ajuta la o mai buna vizualizare a culorilor naturale si autentice, alunga reflectiile de pe interiorul lentilei in cazul alegerii tratamentului.

avantajele lentilelor aeriene
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Diferente intre lentilele aeriene si cele normale

Lumina orbitoare a soarelui cauzeaza mai multe accidente decat ploaia sau zapada iar lentilele aeriene Xperio elimina efectele periculoase ale luminii orbitoare care pot aparea in cazul reflectiilor de pe o strada umeda sau reflectiile orbitoare pe parbriz. Lentilele Xperio elimina in totalitate efectul luminii orbitoare pentru siguranta maximum.

Cei care vad mai bine, pot reactiona mai rapid: soferii, care poarta lentile, au fost capabili sa reduca distanta de franare cu pana la 7 metri (la viteza de 80km/h) - distanta care corespunde cu lungimea unei intersectii.

Lentilele Xperio de la Essilor va arata lumea in toata splendoarea ei: imbunatatesc sensibilitatea contrastului cu 75%. Datorita redarii fidele a culorilor, lentilele aeriene va permit sa va bucurati de culori naturale si autentice. Vederea in aer liber este mult mai clara si mai confortabila. Chiar daca soarele straluceste cu putere, veti percepe realitatea cu maxima acuratete.

De ce sa alegeti lentilele aeriene de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision