Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari de vedere Real Optic

Termenul de ochelari poate cuprinde o gama larga de produse. Dar primul gand la care ne trimite termenul este de ochelari de vedere ce reprezinta cadre alcatuite din lentile ochelari ce au diferite functii si particularitati si sunt purtati in fata ochilor. Istoria lor este una extrem de vasta, prima datare despre ochelari se regaseste inca din secolul intai din partea unui apropiat al imparatului Roman Nero care a spus ca "Literele oricat de mici si neclare ar fi, acestea sunt mai mari si mult mai clare printr-un glob sau o sticla umpluta cu apa".

Ochelari Polaroid

In gama companiei noastre intra si ochelari polaroid, de ultima generatie, diferite modele pe care le puteti gasi in magazinul...

- Acceseaza pagina de ochelari Polaroid
Ochelari calculator

Multe dintre persoanele care petrec mult timp in fata unui calculator intampina cu timpul diferite probleme precum ...

- Acceseaza pagina de ochelari calculator
Ochelari de soare

Ochelari de soare au rolul de a proteja si de a opri disconfortul ochiului impotriva razelor puternice de soare ...

- Acceseaza pagina de ochelari de soare

Voucher de 50 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 50 lei!

Ochelari de vedere

Exista si alte modele pentru diferite utilizari precum ochelari folositi in stereoscopie sau pur si simplu in industria modei si pentru scopuri estetice. Modelul 3D folositi pentru a crea o imagine tridimensionala, furnizand fiecarui ochi informatii vizuale diferite. O alta categorie importanta o reprezinta ochelari de citit care se impart in diferite categorii si se furnizeaza dupa un control in prealabil furnizat de specialisti nostrii.

Cunoastem cat de important este pentru fiecare client care ne calca pragul magazinului modelul si chiar mai important eficienta lor. De aceea specialisti nostrii si doctorul cu o vasta experienta in domeniu care va asteapta in incinta sediului nostru din Bucuresti complexul Auchan din Crangasi va poate indruma cu profesionalism catre cel mai eficient produs atat din punct de vedere estetic dar mai ales pentru a va usura dificultatile intampinate de zi cu zi datorate de multitudinea de boli ale ochiului uman.

Calitatea Ochelarilor si Bolile Oftalmologice

Oferim un diagnostic precis pentru bolile ochiului, unde ne axam in principal pe miopie, astigmatism, hipermetropie, prezbitie sau cataracta. Folosim aparatura de ultima generatie in depistarea problemelor de aceea doctorul nostru din cadrul showroom-ului va ofera consultatie de calitate si servicii exceptionale pentru a stabili exact ce tip de ochelari si de lentila vi se potriveste. Va oferim un diagnostic precis si rapid iar in categoria serviciilor noastre intra si montajul de ochelari care se poate face in incinta magazinului nostru, pe loc daca materialele exista in stoc sau in maxim 7 zile lucratoare de la preluarea comenzii.

  • Optica medicala profesionista si moderna.
  • Consultatii GRATUITE.
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs.
  • Produse fabricate in Germania, Italia si Anglia de calitate superioara.
ochelari de vedere
essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision