Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Optica medicala Bucuresti

Serviciile Real Optic

Daca sunteti in cautarea unei optici medicala in Bucuresti, Real Optic este exact ceea ce va trebui, sute de modele de ochelari, consultatii profesioniste si tratamente de ultima generatie.

Rame ochelari

Cand discutam despre rame ochelari, acestea reprezinta cea mai importanta componenta estetica a unui ochelar...

- Acceseaza pagina de rame ochelari
Ochelari

Termenul de ochelari poate cuprinde o gama larga de produse. Dar primul gand la care ne trimite termenul este ...

- Acceseaza pagina de ochelari
Ochelari calculator

Multe dintre persoanele care petrec mult timp in fata unui calculator intampina cu timpul diferite probleme precum ...

- Acceseaza pagina de ochelari calculator
Ochelari de soare

Ochelari de soare au rolul de a proteja si de a opri disconfortul ochiului impotriva razelor puternice de soare ...

- Acceseaza pagina de ochelari de soare
Lentile

Lentilele sunt clasificate in functie de curbura a celor doua suprafete optice. Din punct de vedere al actiuni ...

- Acceseaza pagina de lentile
Tratamente optica

In cadrul magazinului nostru oferim urmatoarele tratamente extrem de eficiente pentru Dumneavoastra ce va ofera o mai buna...

- Acceseaza pagina de tratamente
Lentile de contact

Sunt produse concepute din silicon-hidrogel, subtiri ce se plaseaza direct pe suprafata ochiului. De asemenea acestea...

- Acceseaza pagina de lentile de contact
Ochelari Ray Ban

Gama de ochelari Ray Ban este bine cunoscuta datorita calitatii produselor si al eficientei lor, de aceea optica noastra...

- Acceseaza pagina de lentile de ochelari Ray Ban

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Optica Medicala Bucuresti

Optica medicala vine in ajutorul pacientilor cu probleme de vedere precum astigmatism, miopie si toate formele acesteia, presbitie sau dificultati de concentrare si multe alte probleme ce au o stransa legatura cu ochiul. Compania noastra va pune la dispozitie cele mai avansate metode de a combate aceste boli ale ochiului precum cataracta si mentinem prin produsele de ultima generatie sanatatea corneei. Avand o ampla experienta in domeniu de mai bine de 7 ani, putem furniza dupa acest timp cele mai inovatoare solutii ce au legatura cu optica medicala si ne bazam pe sisteme de ultima generatie avand cele mai inalte stadarde de excelenta si eficienta pentru produsele oferite.

Domeniile de activitate pentru optica medicala

Multi dintre clientii nostri fac confuzie intre optica medicala si optica la nivel general. Este important de stiut ca termenul "optica" cuprinde o gama larga de produse si lentile. Astfel putem discuta despre binocluri sau aparate ce folosesc diferite tipuri de lentile, pe cand optica medicala se limiteaza la pacient si imbunatatirea sanatatii vizuale a acestuia.Practic optica medicala se axeaza pe lentile de ochelari. Cabinetul de optica medicala Bucuresti este localizat in Centrul Comercial Auchan City, Crangasi iar datorita experientei dobandite de-a lungul timpului am reusit sa furnizam calitate si satisfactie celor care au trecut pragul magazinului nostru. Oferim peste 1000 de modele de ochelari atat pentru vederea la distanta, cat si pentru citit dar si cele mai noi produse pentru plaja sau moda. Tratamentele pe care le oferim sunt de ultima generatie extrem de eficiente atat pentru corectarea si imbunatatirea vederii dar si pentru curatarea si intretinerea lentilelor. Totodata medicul oftalmolog din cabinetul de optica medicala Bucuresti va ofera cu atentie un control de specialitate iar consultanta cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmati in beneficiul dumneavoastra este gratuita.

Cu ajutorul doctorului pe care il punem la dispozitia Dumneavoastra zilnic, specializat in optica medicala si implicit in problemele si bolile ochiului puteti depista cu usurinta problemele oftalmologice dar care va poate sugera diferite diete sau activitati pe care le puteti demara pentru o viata mai buna si mai linistita.. Folosim tehnologie de ultima generatie pentru depistarea problemelor ce tin de optica medicala si furnizam servicii optime si de top, fiind in parteneriat cu firme Germane specializate in domeniu si cu o lunga traditie.

  • Optica medicala profesionista si moderna.
  • Consultatii GRATUITE.
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs.
  • Produse fabricate in Germania, Italia si Anglia de calitate superioara.
optica medicala Bucuresti Real Optic
essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision