Optica medicala Bucuresti

Optica Bucuresti sector 6

Optica medicala Real Optic din Bucuresti, sector 6 vine in ajutorul pacientilor cu probleme de vedere precum astigmatism, miopie si toate formele acesteia, presbitie sau dificultati de concentrare si multe alte probleme ce au o stransa legatura cu ochiul. Compania noastra va pune la dispozitie cele mai avansate metode de a combate aceste boli ale ochiului precum cataracta si mentinem prin produsele de ultima generatie sanatatea corneei. Avand o ampla experienta in domeniu de mai bine de 15 ani, putem furniza dupa acest timp cele mai inovatoare solutii ce au legatura cu optica medicala si ne bazam pe sisteme de ultima generatie avand cele mai inalte stadarde de excelenta si eficienta pentru produsele oferite.

optica medicala-bucuresti

Domeniile de activitate pentru optica medicala Crangasi

Multi dintre clientii nostri fac confuzie intre optica medicala si optica la nivel general. Este important de stiut ca termenul "optica" cuprinde o gama larga de produse si lentile. Astfel putem discuta despre binocluri sau aparate ce folosesc diferite tipuri de lentile, pe cand optica medicala se limiteaza la pacient si imbunatatirea sanatatii vizuale a acestuia.Practic optica medicala se axeaza pe lentile de ochelari. Cabinetul de optica medicala Bucuresti este localizat in Centrul Comercial Auchan City, Crangasi iar datorita experientei dobandite de-a lungul timpului am reusit sa furnizam calitate si satisfactie celor care au trecut pragul magazinului nostru. Oferim peste 1000 de modele de ochelari atat pentru vederea la distanta, cat si pentru citit dar si cele mai noi produse pentru plaja sau moda. Tratamentele pe care le oferim sunt de ultima generatie extrem de eficiente atat pentru corectarea si imbunatatirea vederii dar si pentru curatarea si intretinerea lentilelor. Totodata medicul oftalmolog din cabinetul de optica medicala Bucuresti va ofera cu atentie un control de specialitate iar consultanta cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmati in beneficiul dumneavoastra este gratuita.

Cu ajutorul doctorului pe care il punem la dispozitia Dumneavoastra zilnic, specializat in optica medicala si implicit in problemele si bolile ochiului puteti depista cu usurinta problemele oftalmologice dar care va poate sugera diferite diete sau activitati pe care le puteti demara pentru o viata mai buna si mai linistita. Folosim tehnologie de ultima generatie pentru depistarea problemelor ce tin de optica medicala si furnizam servicii optime si de top, fiind in parteneriat cu firme Germane specializate in domeniu si cu o lunga traditie.

Informatii de contact

Real Optic Crangasi

Telefon: 0724 087 071 / 0722 774 509
Adresa: B-dul Constructorilor Nr. 16 A Centrul Comercial Auchan City Crangasi, Bucuresti.
Program de lucru: Luni-Duminica: 09.00-21.00
Cos de cumparaturi

Logheza-te

Nu ai inca un cont?

Facebook
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe acest website. Utilizand acest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie ceva legat de produsul pe care-l cauti.
Magazin
0 items Cos cumparaturi
Contul meu