Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Promotie lentile ochelari de soare

Lentile de soare cu dioptrii la 150 ron/perechea! Culori disponibile la promotie - maro, negru, verde-gri 85%. Domeniu -4.00sf/+4.00sf cil. 2.00. Bucurati-va de soare alaturi de optica medicala Real Optic!

Ochelari de soare de barbati sau de dama

Ochelari de soare au rolul de a proteja si de a opri disconfortul ochiului impotriva razelor puternice de soare iar deseori acestia pot functiona si ca un ajutor de vedere, deoarece exista si lentile cu dioptrii care sunt colorate si polarizate sau intunecate. Doctorii in domeniu recomanda protejarea ochilor cu ochelari de soare ori de cate ori soarele este puternic iar lumina devine puternica pentru a proteja eficient ochiul de radiatiile ultraviolete care pot avea un efect negativ grav asupra ochiului.

Confortul Ochelarilor de Soare

Principala intrebuintare este aceea de a proteja ochiul impotriva luminii stralucitoare a soarelui si a radiatiilor UV, contribuind astfel semnificativ la o vedere mai clara si la un confort vizual sporit.


Cele mai cunoscute modele sunt ochelari de soare polarizati, care reduc efectul de orbire si opresc ultraviletele cu o eficientanta de 100%, acesta categorii avand si un avantaj ce consta in blocarea luminii ce reflecta din suprafete stralucitoare. Din acest motiv, produsul este foarte raspandit in randul pescarilor care sunt ajutati datorita luminii ce reflecta din apa si poate deveni deranjanta.

ochelari de soare
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Categorii ochelari de soare

Cel mai important rol il reprezinta protectia impotriva razelor ultraviolete care pot provoca diferite boli ale ochiului precum orbire sau cataracta iar in unele cazuri extreme se poate ajunge chiar la cancer. Ochelarii de soare se pot utiliza in diferite domenii si pot fi impartiti in mai multe categorii in functie de necesitate precum: ochelari de aviator , cu lentile gradient, supradimensionati, ochelari cu lentile de reflectie si multe alte modele. Multe dintre aceste categorii au fost folosite in industria modei sau de diferiti actori si cantareti.

De ce sa alegeti ochelarii de soare de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision