Rame ochelari Coco Song

Cu originea in orasul Hong Kong, ramele de ochelari Coco Song reprezinta o combinatie rafinata si magica al unui design Italian de exceptie, cu farmecul culturii orientale. Materialele utilizate in crearea acestor rame de ochelari sunt unele dintre cele mai neobijnuite precum matase, pene, lacuri, sau flori presate, imbracate si aranjate in asa fel pentru a se oferi un omagiu epocii de aur al culturii chinezesti si impresionantului design Italian. Unul dintre motivele pentru care aceste produse sunt extrem de apreciate si de valoare, lasand de-o parte aspectul lor deosebit, il constituie mana de lucru, fiecare produs fiind miticulos creat de mana pana la fiecare detaliu.

Caracteristicile ramelor de ochelari Coco Song

Ramele Coco Song exprima originalitatea si expresivitatea, produsele fiind divizate pe culori, fiecare dintre acestea reprezand o stare de spirit, un sentiment sau o memorie. Astfel albastrul simbolizeaza linistea, rosul bucuria si dragostea iar verdele creativitatea si galbenul culoarea imparatului. Produsele sunt impodobite de simboluri, insusi marca Coco Song reprezinta renasterea iar celelalte simboluri care impodobesc aceste rame de ochelari atent create sunt viata lunga, longevitatea sau norocul.

Prin natura lor ramele Coco Song sunt editii limitate, acestea combina cele mai frumoase lucruri pe care China si Italia le poate oferi: aspectul, culorile si textura. Materialul utilizat la conceperea lor este acetatul de origine Italiana, de calitate superioara imbunatatite cu lacuri speciale de matase si chiar pene care ofera produsului final un efect tridimensional, de asemenea, ramele ofera un aspect distinctiv, culorile jucand un rol important in conceperea acestora.

Nu in ultimul rand placutele de mici dimensiuni, placate cu argint completeaza unicitatea ramelor de ochelari, acestea simbolizand medalioane, dragoni si alte personaje mistice din mitologia chinezeasca. Astfel, aceste produse au intrat si in atentia noastra, ca rame de ochelari elegante, unice si de calitate, ce ies din tiparele unor modele obijnuite ce imbina traditia si istoria orientala cu aspectul Italian al celor mai talentati designeri. Cabinetul de optica medicala Real Optic va ofera o serie de modele de rame ochelari Coco Song, produse ce se regasesc si in magazinul nostru din Auchan Crangasi.

rame-ochelari-coco-song
Cos de cumparaturi

Logheza-te

Nu ai inca un cont?

Facebook
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe acest website. Utilizand acest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie ceva legat de produsul pe care-l cauti.
Magazin
0 items Cos cumparaturi
Contul meu