Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Cand discutam despre rame ochelari, acestea reprezinta cea mai importanta componenta estetica a unui ochelar, indiferent daca modelul este unul de dama sau barbatesc. Compania noastra va pune la dispozitie diferite modele in functie de preferinte si gusturi. Oferim rame ochelari din plastic , metal sau din titan pe diferite culori, nuante si accesorii. Avem cea mai buna calitate pentru produsele noastre colaborand cu nume din Germania precum Vistan iar calitatea este una de exceptie.

Modele populare de Rame Ochelari

Ochelari Coco Song

Cu originea in orasul Hong Kong, ramele de ochelari Coco Song reprezinta o combinatie rafinata si magica al unui design Italian...

- Acceseaza pagina de ochelari Coco Song
Ochelari Ray Ban

Gama de ochelari Ray Ban este bine cunoscuta datorita calitatii produselor si al eficientei lor, de aceea optica noastra...

- Acceseaza pagina de lentile de ochelari Ray Ban

Voucher de 50 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 50 lei!

Promotii rame ochelari

De retinut este faptul ca ochelarul pe care il purtati va reprezinta si trebuie sa fie potrivit pentru diferite imprejurari iar alegerea rame determina ce doriti sa comunicati persoanelor din jur despre d-voastra si trebuie sa fie adecvata fizionomiei si personalitatii.

Va oferim promotii pentru rame ochelari de la 310 ron la 220ron/perechea avand urmatoarele caracterisitici: lentile din sticla organica cu tratament de durificare, antireflex, strat superhidrofobic si filtru PC.Domeniu de dioptrii de la +6.00 la -6.00 cu cyl 2.00. Mai multe detalii legat de promotiile pentru rame de ochelari aveti la dispozitie la numarul 0761941313 sau in magazinul din Bulevardul Constructorilor 16, Sector 6, Bucuresti.

  • Optica medicala profesionista si moderna.
  • Consultatii GRATUITE.
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs.
  • Produse fabricate in Germania, Italia si Anglia de calitate superioara.
rame ochelari