Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari Polarizati

Ochelari de soare polarizati

Ochelari polarizati sunt folositi in diferite circumstante atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. In magazinul nostru cele mai multe cerinte din acest punct de vedere sunt pentru intrebuintari precum pescuitul sau condusul.

Stim cat de dificil poate fi condusul in anumite momente precum lumina care reflecta din alte masini sau obiecte, fie pe timp de noapte farurile orbitoare a unora dintre colegii nostri de trafic. Pentru a scapa de aceste probleme Real Optic va recomanda ochelarii polarizati.


Ochelari polarizati sunt o investitie pe masura utilitatii lor. Am primit numeroase aprecieri din partea clientilor nostri cu privire la produsele achizitionate, fiind o achizitie foarte eficienta in special pentru persoanele care petrec foarte mult timp la volan deoarece vederea devine mult mai clara iar oboseala nu se mai resimte datorita unei absortii de UV in procentaj de 100 % pe care care produsul il ofera.

ochelari polarizati
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Metode de verificare a ochelarilor polarizati

Una dintre cele mai simple metode de a va testa autenticitatea lentilelor polarizate este sa rotiti ochelarii la 90 de grade si sa priviti un ecran LCD sau un telefon deoarece un astfel de ecran emana particule de lumina polarizate care devine blocata atunci cand lentilele sunt intoarse intr-un unghi de 90 de grade. Totodata in incinta sediului nostru va punem la dispozitie diferite metode pentru a va testa ochelari polarizati.

De ce sa alegeti ochelari de soare polarizati de la Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision