Ochelari Polarizati

Ochelari de soare polarizati

Ochelari polarizati sunt folositi in diferite circumstante atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. In magazinul nostru cele mai multe cerinte din acest punct de vedere sunt pentru intrebuintari precum pescuitul sau condusul.

Stim cat de dificil poate fi condusul in anumite momente precum lumina care reflecta din alte masini sau obiecte, fie pe timp de noapte farurile orbitoare a unora dintre colegii nostri de trafic. Pentru a scapa de aceste probleme Real Optic va recomanda ochelarii polarizati.

Ochelari polarizati sunt o investitie pe masura utilitatii lor. Am primit numeroase aprecieri din partea clientilor nostri cu privire la produsele achizitionate, fiind o achizitie foarte eficienta in special pentru persoanele care petrec foarte mult timp la volan deoarece vederea devine mult mai clara iar oboseala nu se mai resimte datorita unei absortii de UV in procentaj de 100 % pe care care produsul il ofera.

ochelari-polarizati

Metode de verificare a ochelarilor polarizati

Una dintre cele mai simple metode de a va testa autenticitatea lentilelor polarizate este sa rotiti ochelarii la 90 de grade si sa priviti un ecran LCD sau un telefon deoarece un astfel de ecran emana particule de lumina polarizate care devine blocata atunci cand lentilele sunt intoarse intr-un unghi de 90 de grade. Totodata in incinta sediului nostru va punem la dispozitie diferite metode pentru a va testa ochelari polarizati.

ochelari-de-soare-polarizati
Responsabilitatea noastra

Ne asiguram si facem eforturi ca fiecare client sa beneficieze de ingrijirea necesara si sa primeasca informatii corespunzatoare atat in cabinetul nostru cat si telefonic sau email.

Toate produsele opticii noastre sunt de calitate superioara si insotite de garantie extinsa datorita rezistentei si durabilitatii.

Promotii lunare

Doar la Real Optic veti gasi cele mai numeroase promotii pentru rame de ochelari, tratamente si lentile.

Optica noastra medicala se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, oferind reduceri pentru varstnici, tineri cat si clientilor fideli.

Personal calificat

Ne asiguram inca din 2007 ca personalul care va intampina si care va ofera servicii este calificat corespunzator.

De aceea, incepand cu vanzatorul si continuand cu doctorul oftalmologic sau optometristul, optica noastra din Bucuresti depisteaza corespunzator defectele de vedere si va ofera cele mai corecte informatii.

Cos de cumparaturi

Logheza-te

Nu ai inca un cont?

Facebook
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe acest website. Utilizand acest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie ceva legat de produsul pe care-l cauti.
Magazin
0 items Cos cumparaturi
Contul meu