Lentile drivewear

Lentilele Drivewear reprezinta o tehnologie avansata care imbunatateste imaginile acaparate de ochiul uman in diferite conditii meteorologice si indiferent de putearea razelor solare. Ochelarii ofera un filtru eficient de polarizare, o protectie buna si lentile fotocromatice aplicate eficient. In cazul vremii nefavorabile lentilele drivewear actioneaza furnizand un maxim de luminozitate catre ochi, eliminand reflexiile si imbunatatind acuitatea vizuala iar lentilele vor oferi ochiului o culoare galben-verzuie si o absorbtie a luminii de 65%.

Ochelari profesionisti pentru condus

In cazul unei luminii foarte puternice, culoare lentilei se transforma in cupru, absorbind lumina pana la 78%, ajutand astfel eficient la o vedere clara in spatele volanului. Acet tip de ochelari cu lentile drivewear actioneaza corespunzator atat in interiorul masinii cat si in exterioarul acesteia. Trebuie sa tineti cont ca parbrizul masinilor ofera un blocaj al razele UV dar lentilele drivewear nu se bazeaza pe acest aspect, fiind eficiente si in exteriorul masinii impotriva luminii puternice, acestea isi schimba culoarea in maroniu inchis, iar absorbtia de lumina creste pana la 88%


Ochelarii de condus oferiti de optica noastra din Bucuresti, inlatura inteligent reflexiile, se adapteaza repede si ofera calitate vizuala ochiului atat in interiorul cat si in exteriorul masinii in cazul luminii puternice, creste constrastul culorilor, ofera o mai buna vizibilitatea asupra semnelor de circulatie indiferent de conditiile meteorologice, imbunatateste calitatea vederii si nu afecteaza distantele intre obiecte sau claritatea lor, ofera eficienta, nemaifiind necesara schimbarea ochelarilor in functie de factorii meteo, creste siguranta familiei dumneavoastra si a soferului implicit.

ochelari-pentru-soferi

Contactati-ne pentru achizitii de lentilele Drivewear si ochelari de condus

Magazinele Real Optic din Bucuresti si Targu Jiu sunt la dispozitia dumnevoastra cu detalii, modele si informatii legate de lentile drivewear. De asemenea pentru o informarea mai rapida ne mai puteti contacta prin e-mail la adresa office@real-optic.ro sau telefonic. Programul nostru este intre orele 09.00 - 21.00, in fiecare zi.

De ce sa alegeti lentilele drivewear de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

Responsabilitatea noastra

Ne asiguram si facem eforturi ca fiecare client sa beneficieze de ingrijirea necesara si sa primeasca informatii corespunzatoare atat in cabinetul nostru cat si telefonic sau email.

Toate produsele opticii noastre sunt de calitate superioara si insotite de garantie extinsa datorita rezistentei si durabilitatii.

Promotii lunare

Doar la Real Optic veti gasi cele mai numeroase promotii pentru rame de ochelari, tratamente si lentile.

Optica noastra medicala se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, oferind reduceri pentru varstnici, tineri cat si clientilor fideli.

Personal calificat

Ne asiguram inca din 2007 ca personalul care va intampina si care va ofera servicii este calificat corespunzator.

De aceea, incepand cu vanzatorul si continuand cu doctorul oftalmologic sau optometristul, optica noastra din Bucuresti depisteaza corespunzator defectele de vedere si va ofera cele mai corecte informatii.

Cos de cumparaturi

Logheza-te

Nu ai inca un cont?

Facebook
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe acest website. Utilizand acest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie ceva legat de produsul pe care-l cauti.
Magazin
0 items Cos cumparaturi
Contul meu