Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari profesionisti pentru condus

Lentilele Drivewear reprezinta o tehnologie avansata care imbunatateste imaginile acaparate de ochiul uman in diferite conditii meteorologice si indiferent de putearea razelor solare. Ochelarii ofera un filtru eficient de polarizare, o protectie buna si lentile fotocromatice aplicate eficient. In cazul vremii nefavorabile lentilele drivewear actioneaza furnizand un maxim de luminozitate catre ochi, eliminand reflexiile si imbunatatind acuitatea vizuala iar lentilele vor oferi ochiului o culoare galben-verzuie si o absorbtie a luminii de 65%.


Caracteristicile lentilelor Drivewear

In cazul unei luminii foarte puternice, culoare lentilei se transforma in cupru, absorbind lumina pana la 78%, ajutand astfel eficient la o vedere clara in spatele volanului. Acet tip de ochelari cu lentile drivewear actioneaza corespunzator atat in interiorul masinii cat si in exterioarul acesteia. Trebuie sa tineti cont ca parbrizul masinilor ofera un blocaj al razele UV dar lentilele drivewear nu se bazeaza pe acest aspect, fiind eficiente si in exteriorul masinii impotriva luminii puternice, acestea isi schimba culoarea in maroniu inchis, iar absorbtia de lumina creste pana la 88%


Ochelarii de condus oferiti de optica noastra din Bucuresti, inlatura inteligent reflexiile, se adapteaza repede si ofera calitate vizuala ochiului atat in interiorul cat si in exteriorul masinii in cazul luminii puternice, creste constrastul culorilor, ofera o mai buna vizibilitatea asupra semnelor de circulatie indiferent de conditiile meteorologice, imbunatateste calitatea vederii si nu afecteaza distantele intre obiecte sau claritatea lor, ofera eficienta, nemaifiind necesara schimbarea ochelarilor in functie de factorii meteo, creste siguranta familiei dumneavoastra si a soferului implicit.

ochelari pentru soferi

Voucher de 50 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 50 lei!

Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Contactati-ne pentru achizitii de lentilele Drivewear

Magazinul Real Optic din Bucuresti este la dispozitia dumnevoastra la adresa Bulevardul Constructorilor 16A in centrul comercial Auchan Crangasi cu detalii, modele si informatii legate de lentile drivewear. De asemenea pentru o informarea mai rapida ne mai puteti contacta prin e-mail la adresa office@real-optic.ro sau telefonic la 0761941313. Programul nostru este intre orele 09.00 - 21.00, in fiecare zi.

De ce sa alegeti lentilele drivewear de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision