Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari calculator

Promotie lentile ochelari de calculator

Real Optic va pune la dispozitie lentile de protectie calculator la preturi avantajoase, ce contine tratamente de durificare (HC), antireflex, strat superhidrofobic, filtru PC.

Multe dintre persoanele care petrec mult timp in fata unui calculator intampina cu timpul diferite probleme precum ochi uscati sau rosii, vedere incetosata, dureri de cap sau de spate dar si oboseala generala. Pentru a alterna aceste probleme compania noastra va recomanda cu incredere ochelari calculator, pentru protectia ochilor si pentru o eficienta indelungata de lucru in fata unui astfel de aparat.


Este normal ca dupa un timp indelung petrecut in fata unui calculator sa apara simptome precum cele de mai sus. In principiu aceste probleme apar datorita incapacitati de concentrare si a tranzitului dintre tastatura si monitor. In cazul persoanelor de peste 40 de ani, acesta lipsa de focalizare poate fi datorata si unui eventual inceput de prezbiopie. Recomandam pacientilor nostri sa sa urmeze regula de 20 care sugereaza ca la o perioada de 20 minute, trebuie luata o pauza de cel putin douazeci de secunde si sa va uitati la obiecte ce sunt la o distanta de 6 metri.


Ochelarii de protectie calculator sunt conceputi diferit fata de ochelarii de vedere clasici, deoarece acestia inlatura si combate simptomele create de timpul indelungat petrecut in fata unui calculator. Utilizarea frecventa a dispozitivelor electronice expune ochiul la lumina albastru-violet, si are ca impact modificarea ritmului de somn dar afecteaza si .

Categorii de filtre pentru ochelarii de protectie calculator

Crizal Prevencia - Aceste lentile de protectie PC cresc performantele lentilelor, filtrand lumina UV si lumina albastra daunatoare si lasand lumina esentiala sa treaca, oferind astfel o protectie impotriva luminii nocive, zi de zi. Mai mult decat atat, aceste lentile ofera protectie impotriva apei, al zgarieturilor, al prafului si rezistenta la pete.

Blue Protect - Aceste lentile au o durata de viata imbunatatita si asigura o rezistenta foarte buna la zgarieturile mecanice. Acestea au un strat antireflex superior cu o transmisie a luminii de 99%, cat si proprietati antistatice care diminueaza considerabil energia statica acumulata pe suprafata lentilei prin stergere si impiedica depunerea prafului. De asemenea, datorita stratului dublu ultra-hidrofob se reduce la minim aderenta picaturilor de apa si usureaza intretinerea lentilelo. Nu in ultimul rand, acestea blocheza lumina albastra nociva cuprinsa intre lungimele de unda 420-460 nm, emisa de dipozitivele mobile si ecranele led.

Ultra Blue - Aceste lentile minimizeaza considerabil reflexiile datorita stratului antireflex superior, respinge impuritatile reducand considerabil necesitatea de a curata lentila, beneficiu al straturilor ultra-hidrofob, oleofob si antistatic. De asemenea, acestea confera rezistenta sporita la zgarieturi, asigura o durata de viata prelungita si blocheza lumina albastra nociva cuprinsa intre 420-460 nm, provenita de la computere, dispozitive mobile sau alte corpuri de iluminare artificiala. Nu in ultimul rand, lentilele cu filtru pc maresc contrastul, pentru o vedere mai clara, datorita culorii reziduale usor galbuie.

ochelari protectie calculatorprotectie-ochi-impotriva-monitoarelorlentile-filtru-pc

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Eficienta Ochelarilor pentru Calculator

Eficienta lor este indiscutabila datorita efectului pozitiv asupra posesorului si eliminarii problemelor de vedere incetosata, ochi tulburi sau oboseala generala, contribuind semnificativ la un ambient placut si comod de munca si implicit la o mai mare eficienta in munca desfasurata. Multe persoane ajung la sfarsitul zilei cu simptomul de ochi obositi si accepta acesta lucru fara sa ia masurile necesare dar daca acest obicei devine normal nu inseamna ca este unul sanatos. In cazul in care intampinati unele dintre manifestarile precizate mai sus nu ezitati sa ne contactati pentru o consultatie de calitate si pentru a va furniza cea mai optima varianta de ochelari calculator.

De ce sa alegeti ochelari de calculator de la Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision