Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari calculator

Promotie lentile ochelari de calculator

Real Optic va pune la dispozitie oferta pentru lentile calculator la pretul de doar 220 lei perechea, ce contine tratamente de durificare (HC), antireflex, strat superhidrofobic, filtru PC.

Multe dintre persoanele care petrec mult timp in fata unui calculator intampina cu timpul diferite probleme precum ochi uscati sau rosii, vedere incetosata, dureri de cap sau de spate dar si oboseala generala. Pentru a alterna aceste probleme compania noastra va recomanda cu incredere ochelari calculator, pentru protectia ochilor si pentru o eficienta indelungata de lucru in fata unui astfel de aparat.


Este normal ca dupa un timp indelung petrecut in fata unui calculator sa apara simptome precum cele de mai sus. In principiu aceste probleme apar datorita incapacitati de concentrare si a tranzitului dintre tastatura si monitor. In cazul persoanelor de peste 40 de ani, acesta lipsa de focalizare poate fi datorata si unui eventual inceput de prezbiopie. Recomandam pacientilor nostri sa sa urmeze regula de 20 care sugereaza ca la o perioada de 20 minute, trebuie luata o pauza de cel putin douazeci de secunde si sa va uitati la obiecte ce sunt la o distanta de 6 metri.


Ochelarii de protectie calculator sunt conceputi diferit fata de ochelarii de vedere clasici, deoarece acestia inlatura si combate simptomele create de timpul indelungat petrecut in fata unui calculator. Utilizarea frecventa a dispozitivelor electronice expune ochiul la lumina albastru-violet, si are ca impact modificarea ritmului de somn dar afecteaza si retina de unde rezulta degerescenta maculara.

ochelari protectie calculator

Voucher de 50 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 50 lei!

Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Eficienta Ochelarilor pentru Calculator

Eficienta lor este indiscutabila datorita efectului pozitiv asupra posesorului si eliminarii problemelor de vedere incetosata, ochi tulburi sau oboseala generala, contribuind semnificativ la un ambient placut si comod de munca si implicit la o mai mare eficienta in munca desfasurata. Multe persoane ajung la sfarsitul zilei cu simptomul de ochi obositi si accepta acesta lucru fara sa ia masurile necesare dar daca acest obicei devine normal nu inseamna ca este unul sanatos. In cazul in care intampinati unele dintre manifestarile precizate mai sus nu ezitati sa ne contactati pentru o consultatie de calitate si pentru a va furniza cea mai optima varianta de ochelari calculator.

De ce sa alegeti ochelari de calculator de la Real Optic


Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.