Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Tratamente Essilor

Tratament pe Sticla Organica

In cadrul magazinului nostru oferim urmatoarele tratamente extrem de eficiente pentru Dumneavoastra ce va ofera o mai buna pastrare a lentilelor si va permite o mai buna administrare a ochelarilor.

Crizal Forte UV - Este un tratamentul de calitate superioara care are rolul de a furniza cea mai buna claritate a vederii si nu il ultimul rand este un tratament ce ofera durabilitate. Ofera cea mai buna eficienta hidrofobica si oleofobica dar si un efect antistatic si antireflex multiplu extrem de eficient. Unul dintre lucrurile esentiale cu privire la acest tratament il constitue faptul ca lentilele raman mult mai curate in timpul utilizarii se pot curata mult mai bine, asigurand astfel confort si eficienta.


Crizal Alize +Uv - tratament lentile ochelari performant ce are un efect atistatic, de antireflex si de durificare, caruia i se mai adauga si un strat hidrofob care impiedica microbi si impuratile sa se depuna pe lentila.


Crizal Sun - Constitue un tratament pentru lentilele de soare, avand caracteristici de durificare a lentilei si adaugarea unui element hidrofobic pe cele doua suprafete ale lentilei.


Trio Clean - tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu si oleofob. Totodata se adauga un strat rezistent la zgarieturi aplicat pe ambele suprafete ale lentilei.

Tratamente pe Sticla Minerala

Super Diafal - multistrat antireflex de inalta performanta: elimina reflexiile neplacute si suparatoare, de la 8% la 0,5%. Totodata este alcatuit dintr-un strat oleofeb care asigura aderenta redusa a apei si a murdariei.


Multi Diafal - reduce in cantitate mare reflexiile parazite de la 8% la 2%.


Diafal - contine monostrat antireflex: ce ofera o reducere a reflexiilor parazite, de la 8% la 4%.

tratamente essilor
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Lentile Prevencia

Cresterea sanatatii vizuale a crescut in 2017 prin lansarea primelor lentile de ochelari care protejeaza in mod selectiv impotriva luminii albastru-violet daunatoare, unul din factorii de risc ai degenerescentei maculare, si a radiatiilor UV, implicate in aparitia cataractei. Prevencia, adica protectia ochiului impotriva luminii daunatoare, constituie in prezent cea mai importanta protectie impotriva acestor probleme cu care se confrunta oamenii din intreaga lume, si anume degenerescenta maculara legata de varsta (AMD) si cataracta. Astfel, va oferim o solutie eficienta pentru protejarea sanatatii oculare, pentru detalii suplimentare contactati-ne la unul dintre numerele 0761941313, 0722774509.

De ce sa alegeti tratamentele pentru lentile de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.