Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Tratamente Essilor

Tratament pe Sticla Organica

In cadrul magazinului nostru oferim urmatoarele tratamente extrem de eficiente pentru Dumneavoastra ce va ofera o mai buna pastrare a lentilelor si va permite o mai buna administrare a ochelarilor.

Crizal Forte UV - Este un tratamentul de calitate superioara care are rolul de a furniza cea mai buna claritate a vederii si nu il ultimul rand este un tratament ce ofera durabilitate. Ofera cea mai buna eficienta hidrofobica si oleofobica dar si un efect antistatic si antireflex multiplu extrem de eficient. Unul dintre lucrurile esentiale cu privire la acest tratament il constitue faptul ca lentilele raman mult mai curate in timpul utilizarii se pot curata mult mai bine, asigurand astfel confort si eficienta.


Crizal Alize +Uv - tratament lentile ochelari performant ce are un efect atistatic, de antireflex si de durificare, caruia i se mai adauga si un strat hidrofob care impiedica microbi si impuratile sa se depuna pe lentila.


Crizal Sun - Constitue un tratament pentru lentilele de soare, avand caracteristici de durificare a lentilei si adaugarea unui element hidrofobic pe cele doua suprafete ale lentilei.


Crizal Prevencia - tratamentul creste performantele lentilelor, filtrand lumina UV si lumina albastra daunatoare si lasānd lumina esentiala sa treaca - protectie impotriva luminii nocive, zi de zi.


HMC - Tratament cu diruficare, antireflex si hidrofobic. Acest tratament minimizeaza reflexiile, protejeaza impotriva zgariiturilor involuntare si prelungeste durata de viata a lentilelor.


Hydro+ - Un tratament cu durificare, antireflex, un strat super hidrofobic si unul oleofobic. Acest tip de tratament minimizeaza reflexiile, asigura o curatare rapida datorita straturilor super-hidrofobic si oleofobic, minimizeaza reflexiile, protejeaza impotriva zgariiturilor involuntare si prelungeste durata de viata a lentilelor


Arus Blue - Tratament cu durificare, durificare Arus, antireflex superior (albastru pe fata lentilei, verde pe spatele ei), un strat ultra hidrofobic, un strat dublu ultra hidrofobic, unul oleofobic, unul super oleofobic, unul antistatic si stratul pentru protectie PC (acest strat protejeaza impotriva luminii albastre emisa in spectrul de 420-460 nm).


Ultra Blue - Durificare, antireflex superior (albastru pe fata lentilei, verde pe spatele ei), un strat ultra hidrofobic, unul oleofobic, unul antistatic si stratul pentru protectie PC (acest strat protejeaza impotriva luminii albastre emisa in spectrul de 420-460 nm).

tratamente essilor
Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Lentile Prevencia

Cresterea sanatatii vizuale a crescut in 2017 prin lansarea primelor lentile de ochelari care protejeaza in mod selectiv impotriva luminii albastru-violet daunatoare, unul din factorii de risc ai degenerescentei maculare, si a radiatiilor UV, implicate in aparitia cataractei. Prevencia, adica protectia ochiului impotriva luminii daunatoare, constituie in prezent cea mai importanta protectie impotriva acestor probleme cu care se confrunta oamenii din intreaga lume, si anume degenerescenta maculara legata de varsta (AMD) si cataracta. Astfel, va oferim o solutie eficienta pentru protejarea sanatatii oculare, pentru detalii suplimentare contactati-ne la unul dintre numerele 0761941313, 0722774509.

De ce sa alegeti tratamentele pentru lentile de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision