Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Lentile progresive

Avantajele Lentilelor Progresive

Principala intrebuintare este aceea de a proteja ochiul impotriva luminii stralucitoare a soarelui si a radiatiilor UV, contribuind astfel semnificativ la o vedere mai clara si la un confort vizual sporit.


Avantajul principal este ca datorita lentilelor progresive se poate purta practic un singur ochelar care poate fi si de distanta cat si de aproape. Lentilele progresive utilizeaza principiul de optimizare, care se bazeaza pe liniarizare si reprezinta suprafata lentilelor cu functii speciale. Puterea de focalizare a obiectivului creste progresiv intre regiunea de mare si de mica putere a obiectivului.

Modelul de lentile progresive reprezinta o lentila corectoare utilizata pentru prezbitie sau alte disfunctii precum tulburari de vedere sau de acomodare. Avatajul acestui model este ca ochelarul poate fi folosit atat pentru citire cat si pentru distanta. Sunt alcatuite dintr-un gradient iar puterea lentilei creste in functie de administrarea oftalmologului. Gradientul incepe in partea de sus a lentilei progresive, zona fiind specifica vederii la distanta si ajunge la putere maxima in partea de jos fiind utilizata pentru citire.

avantajele lentilelor progresive

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Optica medicala de specialitate, cu servicii moderne si produse de calitate superioara.

Specialistul tau in lentile progresive

Odata cu aparitia varstei de 40 de ani pot aparea diferite probleme de vedere cauzate de imbatranirea cristalinului si aparitia de boli oculare precum prezbiopia. Aparitia acestui defect de vedere este unul normal dupa varsta de 40 de ani, iar lipsa unui tratament ne va trimite catre achizitionarea de ochelari cu lentile progresive.


Lentilele progresive sunt alcatuite din trei zone accentuate in functie de distanta: pentru aproape, intermediar si pentru distanta, produsul fiind foarte eficient datorita inlaturarii efectelor deranjante produse de lentilele monofocale si veti obtine o eficienta in viata zilnica nemaifiind necesara schimbarea constanta a ochelarilor pentru diferite activitati. Specialisti Real Optic va pun la dispozitie lentile progresive concepute cu ultimele tehnologii in domeniu si vom lua in considerare aspecte priivind activitatea dumneavoastra zilnica, miscarile capului sau a globului ocular pentru a va furniza cel mai eficient produs posibil. Unele dintre cele mai apreciate produse sunt lentilele Nikon pentru ochelari, care au un grad extrem de ridicat de performanta si durabilitate. Utilitatea ochelarilor va fi una cat se poate de eficienta, inlaturand doua sau mai mult perechi de ochelari si transpuse intr-una singura.

De ce sa alegeti lentilele progresive de la Real Optic

Optica medicala Real Optic pune accent pe servicii si produse de calitate, proptitudine si corectitudine.

essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision