Loading...

Expertul tau in optica medicala din Bucuresti.

Ochelari polarizati Ray Ban

Ray Ban este unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale si poate cel mai renumit din domeniul ochelarilor de soare sau de vedere, fiind fondat in anul 1947 de catre firma Americana Bausch & Lomb, care in anul a vandut brandul catre un dezvoltator Italian pentru peste 600 de milioane de dolari..

Voucher de 70 lei pentru ochelarii tai!

Descarca voucherul, completeaza-l si achizitioneaza din magazinul Real Optic o pereche de ochelari ( rama + lentile ) si primesti o reducere de 70 lei!

Lentilele ochelarilor Ray Ban


Initial ochelarii Ray Ban au fost conceputi pentru piloti americani si au o eficientate de 100% impotriva razelor UV si permit un procent de doar 15 % din razele de lumina sa patrunda prin lentile. Ochelarii Ray Ban se diferentiaza printr-o serie de trasaturi printre care putem enumera compozitia pigmentilor, contrastul, modul in caretraspune lumina, naturaletea, eficienta, s.a.m.d.


Lentilele polarizate Ray Ban

Ochelarii de soare cu lentile polarizate sunt preferati mult personae care petrec timp in natura, precum pescarii, biciclistii, jogger sau gradinari, acestia prefer lentilele polarizate Ray Ban deoarece acestia au axa de transmisie orientata vertical, blocand astfel eficient lumina reflectata. Soferii, sunt o alta categorie de persoane care prefera acest tip de lentile, ferindui de lumina orbitoare cauzata de drum. Lentilele sunt adecvate pentru utilizarea in interior si pot fi purtate de oameni ale caror ochi sunt sensibili la lumina inclusiv pacientilor cu interventii chirurgicale post-cataracta. Pe langa lentilele polarizate, Ray Ban mai utilizeaza lentile fotocromatice, gradiente sau ambermatice.

Ramele ochelarilor Ray Ban

Producatorul a utilizat de-a lungul lungii sale perioada, o serie de materiale pentru ramele Ray Ban, printre care carbon, acetat, metal, otel s.a.m.d. Incepand cu anul 2014, brandul ofera modelul Memo-Ray, fiind puternic, flexibil si extrem de usor ca si greutate. De asemenea, mai putem regasi modelul Carbon Fiber ( dur si usor ), Light Ray, caracterizat ca fiind rezistent, usor si hipoalergic. Ray Ban se caracterizeaza prin calitate, preturile ochelarilor deseori reflecta acest lucru, dar concluzia este cat se poate de evidenta, ochelarii Ray Ban reprezinta calitate prin toate trasaturile sale si ofera purtatorului o experienta cu adevarat unica si spectaculoasa.

  • Optica medicala profesionista si moderna.
  • Consultatii GRATUITE.
  • Oferte promotionale si reduceri considerabile.
  • Doctor si optometrist la dispozitia dvs.
  • Produse fabricate in Germania, Italia si Anglia de calitate superioara.
ochelari de soare ray ban
essilor
hoya
Rhein-Vision
Nikon
Ital-lenti
Zeiss
Ray-Ban
Silhouette
Guess
Giorgio-Armani
Guess
Emporio-Armani
Police
Kalvin-Klein
Ana-Hikman
Coco-Song
Swarowski
Vistan
Bausch-lomb
johnson-johnson
Ciba-Vision
Programari telefonice 0722.774.509 0761.941.313 programari telefonice real optic