Articole Real Optic

Lentilele degresive – Recomandate pentru calculator

lentile-degresive

Lentilele degresive, constituie un nou concept, modern, utilizat din ce in ce mai mult de persoanele care utilizeaza calculatorul, tabletele sau telefonul. Acest tip de ochelari reprezinta alegerea potrivita pentru vederea de aproape sau medie, ofera confort si reduc semnificat perioada de adaptarea a persoanei care le utilizeaza. Lentilele degresive se folosesc atunci cand anumite persoane intampina dificultati in vedere sau deranjamente in lucrul cu calculatorul sau pentru activitatile ce necesita o vedere medie sau mica de pana la patru metri. Acest tip de lentile nu este in schimb recomante pentru alte tipuri de activitati zilnice, precum condusul si alte tipuri de activitati, unde un ochelar de distanta este cea mai buna solutie.

Conceptul este recomandat bolnaviilor de prezbiopie deoarece elimina durerile de cap si de ochi, alunga neclaritatea vederii, sau diferite disconforturi si sunt utilizate pentru distante cuprinse intre trei zeci de centimetri si patru metri. Este foarte important sa nu se faca confuzia intre ochelari de calculator si lentilele degresive, deoarece fiecare produs este utilizat in anumite scopuri. Modelele pentru calculator protejeaza ochiul impotriva radiatilor emise de monitoare, telefoane sau tablete, cat si radiatilor emise de televizoare, ofera vederii un plan clar si elimina durerile de cap, pe cand lentilele degresive sunt recomandate pentru prezbiopii si pentru persoanele care intampina probleme in vederea intermediara si de aproape.

Modelul de lentile degresive mai este cunoscut si sub forma de ochelari cu lentile ocupationale, reduc perioada de adaptare si aberatiile campului vizual, vederea incetosata si oboseala ochilor in perioade lungi de timp in fata calculatorului. Produsul este disponibil pe trei modele, office, desktop si computer, toate trei fiind recomadnate pentru campurile vizuale intermediare si de aproape, diferenta dintre ele o reprezinta distanta de utilizare, aceasta fiind intre 30 de cm si 4 m, in functie de modelul ales. Cabinetul de optica medicala Real Optic va poate oferi informatiile necesare pentru lentile degresive la  adresa de e-mail office@real-optic.ro sau intr-unul dintre magazinele noastre din Bucuresti sau Targu Jiu.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *